top of page
Selectie-v1 (13).jpg

BELEEF DE WERELD VAN MYLÈNE

ONZE PRODUCTEN ONTDEKKEN?

De beste manier om kennis te maken met onze producten? Dat is ze uittesten samen met je vriendinnen op een party bij je thuis. Wist je dat wij verschillende partyformules aanbieden? Ontdek ze hieronder.

DE VERSCHILLENDE PARTYFORMULES

2023-11-22 - Mylène - 094 - bewerkt - banner.jpg

Als je een Mylène-party organiseert mag je op het einde van jouw party voor 8% van de omzet gratis producten uitkiezen. Dat wil zeggen als je een omzet hebt van €500, je €40 aan producten mag shoppen. 

JOUW VOORDEEL ALS GASTVROUW

ZO ORGANISEER JE EEN PARTY

2023-11-22 - Mylène - 224.jpg

1

Vind hier een consulente
bij jou in de buurt.

2

Kies een datum en nodig je vriendinnen uit.

3

Geniet van een gezellige avond.

Over ons - verhaal
Product inspiratie

Als gastvrouw geniet je van 8% productvergoeding op je party-omzet! Aan jou de keuze welke producten je uitkiest. Organiseer dus snel een party, shop till you drop en geniet van 8% aan gratis Mylène-producten!
 


Aan jou de keuze welke producten je uitkiest!
Bijvoorbeeld:

JOUW VOORDEEL ALS GASTVROUW

Ontdek onze volledige collectie in onze catalogus

Schermafbeelding 2024-03-12 105804.png
2023-11-22 - Mylène - 061.jpg

WORD CONSULENTE

Zoek je een leuke bijverdienste? En wil je van je passie je hobby maken? Word dan consulente bij Mylène. Gemiddeld verdien je €100 per Mylène-party. Bovendien krijg je als nieuwe starter ook een starterspakket aan gratis producten t.w.v. 500 euro!

VRAGEN?

01

Heb je nog geen vaste consulente? Je vindt er snel één bij jou in de buurt via de consulentenfinder op onze website. Neem zeker contact met haar/hem op zodat zij/hij bij jou thuis de laatste nieuwigheden kan komen voorstellen. De gegevens van jouw consulente kan je terugvinden in jouw Mijn Mylène account. Onder 'Mijn consulent(en)' vind je haar/zijn contactgegevens terug. 

02

Ken je nog géén
Mylène-consulente?

Heb je nog geen vaste consulente? Je vindt er snel één bij jou in de buurt via de consulentenfinder op onze website. Neem zeker contact met haar/hem op zodat zij/hij bij jou thuis de laatste nieuwigheden kan komen voorstellen. De gegevens van jouw consulente kan je terugvinden in jouw Mijn Mylène account. Onder 'Mijn consulent(en)' vind je haar/zijn contactgegevens terug. 

03

Waarom een homeparty organiseren?

Naast het persoonlijk advies, tips & tricks van je consulente en de gezelligheid van een avondje met vriend(inn)en zijn het vooral de voordelen die je als gastvrouw/-heer krijgt van Mylène die het nog meer de moeite waard maken om een Mylène-moment te organiseren. 

04

Is het organiseren van een homeparty gratis?

Het organiseren van een Mylène Homeparty is helemaal gratis. 

05

Kan ik zelf een Mylène consulente worden?

Ja, als je geïnteresseerd bent in het worden van een Mylène consulente, kun je dit bespreken met de consulente tijdens de Homeparty of neem snel contact op met één van onze collega’s (link Calendly). 

06

Creëer een gezellige plek waar je met je vriend(inn)en kunt zitten, en in de zomer kun je zelfs buiten van het zonnetje genieten. Ongeveer een uur voor aanvang komt de consulente langs om alles klaar te zetten. Haal eventueel wat drankjes en lekkere hapjes in huis, en nodig je vriend(inn)en uit. Het enige wat je hoeft te doen, is samen ontspannen en genieten van een gezellige homeparty!

07

Hoelang duurt een homeparty gemiddeld?

Dit hangt af van welk type homeparty je kiest, de interactie en de interesse van je gasten. De traditionele homeparty zal uiteraard minder lang duren dan een workshop bijvoorbeeld. Je kan de tijdsduur samen met je consulente bepalen. 

08

Kan ik tijdens een homeparty producten kopen?

Aan het einde van de homeparty heb je de mogelijkheid om je favoriete producten te bestellen bij de consulente. Deze worden zo snel mogelijk rechtstreeks naar jou thuis verzonden, en je hebt de flexibiliteit om zowel contant als elektronisch te betalen. Bovendien kan je achteraf ook nog producten bestellen via de webshop van je consulente. Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn, is het ook mogelijk om bij de gastvrouw te bestellen. 

09

Welke producten neemt mijn Mylène-consulente mee? 

Dat hangt af van het type party dat je organiseert. Je kan dit op voorhand met je consulente bespreken. Je kan het thema van je homeparty zelf bepalen of je nu kiest voor skincare, make-up, cleaning, textiel, …. Een homeparty is de ideale gelegenheid om onze producten zelf uit te testen en te ervaren. 

Wist je dat we ook een Try & Go-box aanbieden? Deze box wordt bij je thuis geleverd, zodat je de producten allemaal kunt uitproberen, eventueel samen met je vriendinnen. Bestel daarna eenvoudig je favorieten bij je consulente.

bottom of page