top of page
Banner OVER ONS-WIX.jpg

SAMEN
STRALEN
WE

en dat doen we al sinds 1965!

MEER OVER ONS

MYLENE-Illustrations-RGB-22.png

HET WONDERLIJKE BEGIN

 

In 1965 transformeerden Rosa Mortelmans en haar man Léon Seutin hun keuken tot een cosmeticalabo. Rosa bedacht een commerciële aanpak en bracht het homeparty-concept tot leven. Zo werd Mylène geboren! De innovatieve en kwalitatieve producten in combinatie met de exclusiviteit van de homeparty vormen het fundament van Mylène. Rosa zocht naar ondernemende vrouwen die een leuke bijverdienste wilden en een hobby buitenhuis zochten. De eerste Mylène-consulenten bezochten vriendinnen in hun omgeving om Mylène-producten te demonstreren en te verkopen. En zo begon het balletje te rollen.

Over ons - verhaal
MYLENE-Illustrations-RGB-20.png

DECENNIA AAN EXPERTISE

 

Dankzij decennia aan expertise zien veel vrouwen Mylène als een must-have voor hun huid en huis. De eigen fabriek in Heist-op-den-Berg produceert al meer dan een halve eeuw producten met een focus op kwaliteit. Mylène is in het bezit van het ISO 227 16:2007-kwaliteitscertificaat en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Bovendien streven we als merk naar volledige transparantie over al onze producten en ingrediënten, waarbij we consulenten en klanten gedetailleerde informatie verstrekken over de samenstelling en eigenschappen van Mylène-producten.

 

Door de jaren heen hebben we ons als merk meer gericht op duurzaamheid. Wist je dat 95% van het Mylène-assortiment veganistisch is.

ME-TIME MAAR DAN SAMEN

 

Vandaag de dag staan bij Mylène 1.500 gepassioneerde consulenten klaar voor het hosten van een homeparty. Met een assortiment van meer dan 500 producten, van stralende huidverzorging tot huishoudelijke fun, hebben we alles in huis om jou te laten stralen!

MYLENE-Illustrations-RGB-24.png

VAN MOEDER OP DOCHTER

 

De liefde voor Mylène wordt van generatie op generatie doorgegeven. Door de huiselijke sfeer op een party laat Mylène bij elk kind een memorabele indruk na. Moeders geven hun enthousiasme door over de kwalitatieve producten.

MYLENE-Illustrations-RGB-01.png
over ons pagina Quote_Tekengebied 1.png

Ontdek onze volledige collectie in onze catalogus

Schermafbeelding 2024-03-12 105804.png
MYLENE-Illustrations-RGB-Beige gloed.png

We zijn je graag van dienst om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op:

  • Via het contactformulier - gemiddelde wachttijd: 2 werkdagen

  • Telefonisch, door te bellen naar +32 (0)15 21 51 02. Van maandag tot donderdag van 08u30 tot 12u30 en van 13u00 tot 15u00, op vrijdag van 8u30 tot 13u00.

  • Of zoek het antwoord op je vraag in onze FAQ

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

bottom of page